De irske nej-sigere - heriblandt Peoples Movement - kæmper en hård kamp. Peoples Movement og den irske nej-side har brug for hjælp. Folkebevægelsen mod EU har besluttet at støtte politisk, hvor det er muligt og ønskeligt - både i Irland og i Danmark. Men det er afgørende, at støtte til Irland sker ud fra irske ønsker. For eksempel har Peoples Movement har anbefalet, at frivillige ikke bare rejser til Irland for at hjælpe.

Økonomisk støtte

Ja-siden får masser af økonomisk støtte. For eksempel bruger EU-kommissionen 13 millioner kroner på "oplysning" om EU i denne tid.
Og virksomheder som flyselskabet Ryan Air støtter ja-siden økonomisk, mens de offentligt forsøger at svine nej-siden til.

Du kan omvendt støtte Peoples Movement. For eksempel kan du købe et eksemplar af litografiet Miss Éire af den irske kunstner Robert Ballagh for ca. 1.900 kroner (vist her til højre). Størrelsen er 68,58 x 41,91cm. Det kan du gøre ved at kontakte Folkebevægelsens sekretariat i København på telefon 35 36 37 40 eller via e-mail fb@folkebevaegelsen.dk

Du kan også støtte med økonomiske bidrag til annoncer i irske medier, som Folkebevægelsen vil indrykke i samarbejde med andre organisationer i det internationale EU-kritiske netværk TEAM.
Sæt et beløb ind på vores konto og husk at skrive IRLAND - over nettet (klik her) eller via netbank, på posthuset eller på anden vis:
Bank konto reg.nr. 9860 konto nr. 0000025100.
Giro (+01) 2 33 77 11.
IBANnr. DK31 9860 0000 0251 00.
BIC: FOSPDK21.

Moralsk / politisk støtte

Du kan også støtte ved at sende et læserbrev på engelsk til irske aviser (se link til nogle af dem - klik her).
Vil du ikke skrive læserbreve på engelsk, kan du markere din støtte til nej-siden gennem læserbreve i danske aviser.
Følg i øvrigt med bl.a. på Folkebevægelsens hjemmeside og se om der opstår andre muligheder for at markere din støtte.